Αναζήτηση

Σχετικά με μας

Το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα αποτελεί την ηλεκτρονική συνέχεια του φυσικού μας καταστήματος Βιβλιοχαρτοπωλείου Επιλογές Βασίλειου.Νικ.Παπά μιας οικογενειακής επιχείρησης που μας ταξιδεύει στην ίδρυσή της πίσω στο μακρινό 1959 .

Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στην Ελευθερούπολη Καβάλας στην Οδό Φρίξου Παπαχρηστίδη 115 στην οποία θα χαρούμε να σας καλωσορίσουμε και να σας εξυπηρετήσουμε.

Δραστηριότητες της επιχείρησης είναι οι λιανική και χονδρική πώληση ειδών χαρτοπωλείου χαρτοσχολικών , αναλώσιμων γραφείου και ηλεκτρονικών υπολογιστών, ειδών δώρου, οικιακής χρήσης καθώς και παιχνίδια.

Στόχος μας είναι πάντα η ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη και η σωστή του πληροφόρηση για τις εξελίξεις στα προϊόντα του χώρου.

Προσπαθούμε να επιλέγουμε συστηματικά τα καλύτερα και ποιοτικότερα προϊόντα από τους καλύτερους προμηθευτές της ελληνικής αγοράς προσφέροντάς τα στην καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας-τιμής και να είστε βέβαιοι ότι δεν προτιθέμεθα να ‘’χαλάσουμε τις καρδιές μας ‘’ για μερικά cent.

Άλλωστε οι πελάτες μας λιανικής καθώς και η πληθώρα δημοσιών υπηρεσιών, σχολεία, νηπιαγωγεία, γυμνάσια ,λύκεια , φροντιστήρια, λογιστικά γραφεία ,ιατροί και δικηγόροι είναι ή καλύτερη για μας χαρά και διαφήμιση.

Καλώς ήλθατε λοιπόν στο κατάστημά μας και σας ευχόμαστε μια ευχάριστη περιήγηση και σωστές αγορές στις καλύτερες τιμές.

Θα χαρούμε να σας ακούσουμε ή να διαβάσουμε τις τυχών ερωτήσεις-απορίες σας.

Φίλτρα
Sort
display